Delivery Information

 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

  Бесплатна достава низ цела Македонија. Нарачаните производи до 11 часот ќе бидат доставени за 2 работни дена во прва зона и 3 работни дена во втора зона доколку производот го има на лагер, Односно во рок до 7 работни дена доколку производот треба да се изработи или персонализира со лого. Производите ќе бидат доставени на наведената адреса за испорака. 

  За повеќе информации Ве молиме да не контактирате на hello@lotusloungechair.com.com

   

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

  На шавовои, патент и нитни.  

   

  ИСКЛУЧЕНО ОД ГАРАНЦИЈА 

  Горната навлака: Бледеење од сонце, физички оштетување со оштри предмети и примена на сила, СКОКАЊЕ и растегнување, горење, топење и дробење, гребење и гризење.

  На полнењето: Постепено намалување на волуменот на перлите. 

  ПОЛИТИКА ЗА РЕКЛАМАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ

 • Aко не сте задоволни со Лотус! -  Можеме да ви ги вратиме парите под следниве услови:  Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување за причината за враќање на производот; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при враќањето на производот се на товар на купувачот.​

 

За повеќе информации Ве молиме да не контактирате на hello@lotusloungechair.com или 070 382 902

 

​​Сакате замена со помали производи во уплатената сума! - Можеме да го замениме производот под следниве услови:  Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​  Сакате замена за поголем производ со доплата!  - Можеме да го замениме производот под следниве услови:  Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​ ​​Сакате замена на боја! - Можеме да го замениме производот под следниве услови:  Lotus Lounge Chair да биде известен во рок од 24 часа, со писмено известување; Производот мора да биде целосен, не оштетен и затворен во оргинално пакување; Задолжително да се приложи документ за прием на производот; Трошоците при змена на производот во два правци се на товар на купувачот.​

About Us

LOTUS LOUNGE CHAIR are flexible and multifunctional chairs. Several various models and forms will meet everyone’s preferences and bring joy to each generation. As well as they will serve as a decorative element witch will change your living space into a modern, colourful and dynamic ambience. This flexible chair for relaxing, is transforming it self with the anatomy of your body so u can just dive in it and relax.

more..

Contact Us

 • +38970382902
 • hello@lotusgeneration.com

Facebook

Lotus Generacija DOOEL © 2021. UKION SHOPS