VELVET COLLECTION

Velvet Collection by Lotus Lounge Chair 

Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка. 

:: Одржување на 30 Степени :: Гаранција 1 години :: Бесплатна достава во Македонија :: Бесплатно враќање :: Не сте задоволни? Примете ги парите назад ::

 

 

ListGrid
Show:
Sort By:
-15%
VELVET YOGA
Velvet Collection by Lotus Lounge Chair    Ротирај и уживај во секоја положба со нов..
8,160 MKD9,600 MKD
Ex Tax: 6,915 MKD
Based on 1 reviews.
-15%
VELVET MINI YOGA
Velvet Collection by Lotus Lounge Chair  Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет..
4,845 MKD5,701 MKD
Ex Tax: 4,106 MKD
Based on 1 reviews.
-15%
VELVET ANGLE
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
3,568 MKD4,200 MKD
Ex Tax: 3,024 MKD
-15%
VELVET MINI ANGOL
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
2,380 MKD2,800 MKD
Ex Tax: 2,017 MKD
-15%
VELVET NELUMBO
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
10,370 MKD12,200 MKD
Ex Tax: 8,788 MKD
-15%
VELVET LEAF
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
5,780 MKD6,800 MKD
Ex Tax: 4,898 MKD
-15%
VELVET BUD
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
4,080 MKD4,800 MKD
Ex Tax: 3,458 MKD
-15%
VELVET TERRAZZO
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
2,465 MKD2,900 MKD
Ex Tax: 2,089 MKD
-15%
VELVET GIGAMI
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
10,540 MKD12,401 MKD
Ex Tax: 8,932 MKD
-15%
VELVET ORIGAMI
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свилен..
5,610 MKD6,600 MKD
Ex Tax: 4,754 MKD
-15%
VELVET ECOGAMI
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свилен..
4,420 MKD5,200 MKD
Ex Tax: 3,746 MKD
Based on 1 reviews.
-15%
VELVET MINIGAMI
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свилен..
2,805 MKD3,300 MKD
Ex Tax: 2,377 MKD
-15%
VELVET EXCEL
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
6,715 MKD7,900 MKD
Ex Tax: 5,691 MKD
-15%
VELVET МИНИ EXCEL
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
4,675 MKD5,500 MKD
Ex Tax: 3,962 MKD
-15%
VELVET MAXCEL
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
6,545 MKD7,700 MKD
Ex Tax: 5,547 MKD
-15%
VELVET МИНИ MAXCEL
Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, с..
4,420 MKD5,200 MKD
Ex Tax: 3,746 MKD

About Us

LOTUS LOUNGE CHAIR are flexible and multifunctional chairs. Several various models and forms will meet everyone’s preferences and bring joy to each generation. more..

Contact Us

  • +38970382902
  • hello@lotusgeneration.com

Facebook

Lotus Generacija DOOEL © 2021. UKION SHOPS